maanantai 7. huhtikuuta 2014

Improhenkiset IP-iltamat

Saatiin hommaksi järjestää Suomessa vieraileville IPopiskelijoille iltamat, joissa ohjelmassa oli stand upia / improvisaatioteatteria. Heti lähtöön saatiin evästykseksi kysellä esiintyjää Tampereella vaikuttavalta Jadajada Improv -ryhmältä.

Kävimme katsomassa kahteen otteeseen Jadajadan esiintymistä ja toisen esiintymisen jälkeen olimme täysin vakuuttuneita että tässä on meille esiintyjä! Otimme yhteyttä Jadajadan johtohenkilöön Trent Pancyyn ja aloimme neuvotella esiintymisestä.

Ongelmaksi kuitenkin muodostui Jadajadan vakituinen esiintyminen jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina. Saimme tarjoukset useammasta erilaisesta esiintymiskokoonpanosta, joista päädyimme valitsemaan Trentin oman 30 minuutin stand up setin.Trent Pancy on kotoisin Yhdysvalloista, Michiganin osavaltiosta, ja on muuttanut Suomeen neljä vuotta sitten ja tehnyt stand uppia ajasta kolme ja puoli vuotta. Trentin stand up shown vitsit koostuvat miehen omien sanojen mukaan suomalaisuudesta, ulkomaalaisena Suomessa elämisestä sekä aviomiehen/isän roolissa olemisesta.

Ajattelimme myös, ettei pelkkä yksi esiintyjä riitä, vaan iltaamme päätettiin ottaa myös musiikkia. Esiintyjäksi valikoitui myös oman talon lauluntekijä ja artisti Antti Lainas. Antti lupautui esittämään muutamia kansainvälisesti tunnettuja klassikoita sekä omia teoksiaan ja näin iltamme elävä musiikki oli järjestetty.

Päätimme myös hankkia iltaamme ripauksen suomalaisuutta suurella S-kirjaimella ja tätä varten hankimme iltaamme seremoniamestariksi koulussamme vaikuttavan sarjakuvapiirtäjän ja taiteilijapersoona Aapo Kukon. Aapo Kukko onkin tiedetty jo ennalta harvinaisen karismaattiseksi esiintyjäpersoonaksi ja olimme iloisia, kun hän suostui pestiin.

Keikkapaikaksi valikoitui heti alusta lähtien paikallinen Pub 66. Pubilla on pitkä kokemus IPtapahtumien järjestämisestä, joten ajattelimme sen olevan helpoin ja paras vaihtoehto.

Tapahtumaa mainostettiin koulullamme julisteilla sekä lisäksi Facebookissa järjestetyllä eventillä, jolla lisäksi kykenimme hieman ennustamaan iltaan tulevaa väkeä. Ilta sujui aivan kaikkien odotusten mukaisesti. Yleisö viihtyi läpi illan erittäin hyvin ja tunnelma oli todella tiivis. Illan onnistumisesta kertoivat omalta osaltaan myös IPopiskelijoiden iloiset ilmeet, riehakas tanssiminen, What is Love -yhteislaulu ja Virtain opiskelijoiden voimakas humalatila.

IP-team: Arttu, Sami, Ville & Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti