sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Pääsykokeet parin viikon päästä!

Aivan näinä päivinä postiluukustasi on toivottavasti kolahtanut kutsu valintakokeisiin. Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteessä viestinnän koulutusohjelman valintakokeet järjestetään 31.5. ja 1.6.

Pääsykokeisiin osallistujien suuren määrän vuoksi uudet opiskelijakandidaatit kutsutaan paikalle neljässä eri ryhmässä. Oman ryhmäsi tarkka osallistumispäivä ja aikataulu löytyvät saamastasi kutsukirjeestä. Erillistä ilmoittautumista pääsykokeisiin ei vaadita.

Mikäli et saanut tällä kertaa kutsua, voit hakea opiskelupaikkaa meiltä vuoden päästä uudelleen.

Kuvapuolella valintakoe koostuu yksilöhaastatteluista ja ryhmätyöskentelystä. Musapuolella on luvassa musikaalisuustesti, yksilöhaastattelut ja ryhmäkeskustelu.

Pääsykoepäivinä paikalla on myös tuutoriopiskelijoita, joiden kanssa Sinulla on mahdollisuus keskustella opiskelusta ja asumisesta Virroilla.

Valintakokeiden tulokset julkaistaan aikaisintaan heinäkuun neljäntenä päivänä TAMKin kotisivuilla. Valitut hakijat saavat myös kirjallisesti (ja matkapuhelinviestillä) tiedon valinnasta ja opintojen käynnistymisestä. Opiskelu alkaa tiistaina 23.8. klo 10.

Tervetuloa valintakokeisiin!

1 kommentti: