lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kinect-cup haaste!

Wirtaus 2011 -tapahtuman yhteydessä toteutetaan Xbox Kinect –kolmiottelu. Virtuaalisessa ympäristössä toteutuvan leikkimielisen kolmiottelun lajit ovat liikkeentunnistukseen perustuvan tekniikan ansiosta pelaajille hauskoja ja erittäin nopeasti omaksuttavia. Myös yleisön kannalta kisan seuraaminen ja pelien testaaminen pitkin iltaa on hieno kokemus: tämän takaa pelien heijastaminen screeneille, kunnon äänentoisto ja ohjattu toiminta kisa- ja testipisteillä. Sokerina pohjalla on tiedossa n. 400€ arvoinen Xbox Kinect -paketti kisan voittajajoukkueelle.

Tapahtuman alussa klo 17–18 kisaajilla ja yleisöllä on mahdollisuus tutustua ohjatusti mm. haastekisaan tuleviin lajeihin. Varsinainen kolmiottelu toteutetaan illan musiikkiesitysten tauoilla. Aikataulu löytyy piakkoin täältä . Lisätietoa Kinect-tekniikasta

Kisaan mahtuu vielä mukaan muutama joukkue (max 8 joukketta): ilmoittautumiset 2-3 hengen joukkueilla (voi olla esim. työpaikan, urheiluseuran, koululuokan tms. edustus) ke 20.4 klo 16 mennessä Joona Teittiselle sähköpostitse (joona.teittinen@piramk.fi). Sähköpostin otsikoksi Wirtaus 2011 – Kinect Cup.

HUOM! Kilpailijoilla on ilmainen pääsy tapahtumaan ja mahdollisuus voittaa itselleen tai edustamalleen taholle komea n. 400€ arvoinen Kinect –pelipaketti.

Kisaterveisin,
Musa09/ MusicActive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti